Urządzenia i Akcesoria
Pane sciapo umbro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz.
6 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
100 g di lievito madre precedentemente rinfrescato e a pezzi
-
375 g di farina tipo 0
-
125 g di farina di grano duro
-
10 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
15.2 g
Kalorie
1454.2 kJ /
347.3 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta al testo
1 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pan co' Santi
7 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Maritozzo romano
11 Std.
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.