Urządzenia i Akcesoria
Pane sciapo umbro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz.
6 porzioni
Składniki
-
300 g di acqua
-
100 g di lievito madre precedentemente rinfrescato e a pezzi
-
375 g di farina tipo 0
-
125 g di farina di grano duro
-
10 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
15.2 g
Kalorie
1454.2 kJ /
347.3 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Torta al testo
1 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Maritozzo romano
11 godz.
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min