Urządzenia i Akcesoria
Castagne al Rum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1440 godz. 40 min
3 vasetti
Składniki
-
500 g di acqua
-
250 g di zucchero
-
350 g di castagne secche sbucciate morbide e spellate (vedere consiglio 1)
-
300 g di Rum
-
150 g di alcol per liquori (95°C)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
155 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
15740.2 kJ /
3762 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
524.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Polpetti all'inferno
40 min
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Marinatura all'aceto di mele
15 min
Virgin Colada
10 min
Limoni al pepe in conserva
72 godz. 5 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 godz. 10 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Zucchine piccanti
55 min
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min