Urządzenia i Akcesoria
Castagne al Rum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1440 godz. 40 min
3 vasetti
Składniki
-
500 g di acqua
-
250 g di zucchero
-
350 g di castagne secche sbucciate morbide e spellate (vedere consiglio 1)
-
300 g di Rum
-
150 g di alcol per liquori (95°C)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
155 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
15740.2 kJ /
3762 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
524.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Maionese
10 min
Pastella per fritti
1 godz.
Ciliegie sotto spirito
1440 godz. 35 min
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Confettura di kiwi e banane
20 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 godz. 10 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.