Trippa alla parmigiana
TM5 TM6

Trippa alla parmigiana

4.6 (75 ocen)

Składniki

  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di cipolle in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    lub 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1142 kJ / 273 kcal
Białko
25.1 g
Węglowodany
2.7 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy