![Trippa alla parmigiana Trippa alla parmigiana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10FD950A-0BBD-4B92-8E99-9C0954016EAF/Derivates/5609d49f-94a1-4ccb-93fd-b31f5516b75d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
lub 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 Std. 30 Min
Trippa in umido
1hod. 10min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa alla trasteverina
45 分钟
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Cinghiale in umido
1sa 45 dk
Trippa all'empolese
1h 15min
Fegato alla veneziana
35min