![Ricotta-Puffer Ricotta-Puffer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5263F76C-1C98-47C5-8D3B-638FD50297E1/Derivates/9f6f6f06-d413-482e-96b8-f1bc68ad2f44.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 3 Eier
- 200 g Ricotta
- 50 g Milch
- 40 g Mehl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Öl zum Braten
- 150 g Kräuterquark zum Servieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Kartoffelküchlein mit Cheddarkern
45 Min
Camembert-Sticks mit Aprikosendip
30 min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40 min
Zucchini-Halloumi-Omelette
35 min
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.