Ricotta-Puffer

Ricotta-Puffer

3.8 88 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
15 Stück

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Eier
    3
  • Ricotta
    200 g
  • Milch
    50 g
  • Mehl
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    ½ Bund
  • Öl zum Braten
  • Kräuterquark zum Servieren
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6 g
Kalorie 402 kJ / 96 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...