
Urządzenia i Akcesoria
Hendlgulasch mit Pilzen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Knoblauchzehen halbiert2
-
Öl etwas mehr zum Braten20 g
-
Hendlbrustfilets, ohne Haut400 g
-
Paprikapulver, edelsüß1 EL
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 - 3 TL
-
Dijonsenf15 g
-
Paradeismark20 g
-
Fisolen, tiefgekühlt in Stücken (siehe Variation)200 g
-
Wasser150 g
-
Petersilie Blättchen abgezupft5 Stängel
-
Pilze, frisch (siehe Tipp)300 - 400 g
-
Salzetwas
-
Schlagobers150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
354 kcal /
1482 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
122 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nom, nom, nom
77 Przepisów
Austria
Austria