Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
lub 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2 godz. 30 min
Pane ticinese
1h 50min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane integrale
Pas d’évaluation
Pane rustico
2 Std.
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane paesano
3h