Urządzenia i Akcesoria
Pane integrale in cassetta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 fette
Składniki
-
15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
250 g di acqua
-
10 g di lievito fresco
-
15 g di miele, o di zucchero15 g di sciroppo di malto d'orzo
-
450 g di farina integrale
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane croccante
1 godz.
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane di segale vallesano
10 godz.
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pane integrale
Brak ocen
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pane paesano
3 godz.
Pane veloce
1 godz. 15 min