![Pane integrale in cassetta Pane integrale in cassetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/791D03F1-A753-4B51-8208-8935C35F6587/Derivates/52AE0334-EA97-4C89-A5FB-5075E04D8C46.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
lub 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Focaccia con pomodori
40 min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane croccante
1 Std.
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Treccia con mirtilli rossi
Keine Bewertungen
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Focaccia alla farina di farro
Keine Bewertungen
Pane integrale al vapore
2h
Pane integrale
Keine Bewertungen