Torta al cioccolato e fragole

Torta al cioccolato e fragole

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 porzioni

Składniki

La pasta frolla zuccherata
  • di zucchero
    100 g
  • di burro a pezzi
    200 g
  • di farina + q.b. per il piano di lavoro
    370 g
  • uovo
    1
Il ripieno al cioccolato
  • di latte
    200 g
  • di panna intera
    200 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di zucchero
    100 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    250 g
La decorazione
  • di fragole fresche
    250 g
  • di riccioli di cioccolato
    20 g
  • di zucchero a velo
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 625 kcal / 2615 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...