Pane rustico
TM6 TM5

Pane rustico

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 600 g di semi di frumento
  • 400 g di acqua
  • 30 g di lievito fresco
    lub 3 cucchiaini di lievito secco (12 g)
  • 120 g di latticello (vedere varianti)
  • 150 g di farina manitoba + q.b.
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
291 kJ / 70 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy