Pane rustico

Pane rustico

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette

Składniki

  • di semi di frumento
    600 g
  • di acqua
    400 g
  • di lievito fresco
    30 g
    3 cucchiaini di lievito secco, (12 g)
  • di latticello (vedere varianti)
    120 g
  • di farina manitoba + q.b.
    150 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di aceto balsamico
    1 cucchiaio
  • di malto in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 70 kcal / 291 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...