Urządzenia i Akcesoria
Vin brûlé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di zucchero di canna
-
2 arance 1½ in Stücken
-
1 stecca di vaniglia quer halbiert
-
1 stecca di cannella
-
750 g di vino rosso, secco
-
40 g di rum
-
2 chiodi di garofano
-
2 anici stellati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.9 g
Kalorie
1141.8 kJ /
272.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
32.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa all'aglio
15 min
Insalata di avocado e cetrioli
Brak ocen
Esperienza culinaria Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Brak ocen
Insalata di barbabietola con rafano (TM5)
10 min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 min
Cotechino e lenticchie
1 godz.
Mousse veloce al caffè
5 min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min