Pane per toast

Pane per toast

4.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 fette

Składniki

  • 30 g di burro + q.b. per imburrare
  • 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
    10 g di lievito fresco
  • 240 g di acqua
  • 30 g di zucchero di canna integrale
  • 500 g di farina bianca
  • 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 90 kcal / 375 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...