Pane per toast

Pane per toast

4.9 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 fette

Składniki

  • di burro + q.b. per imburrare
    30 g
  • di lievito secco (4 g)
    1 cucchiaino
    10 g di lievito fresco
  • di acqua
    240 g
  • di zucchero di canna integrale
    30 g
  • di farina bianca
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 90 kcal / 375 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...