Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
- 240 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelle alla panna
2u.
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Brak ocen
Brezel
1u. 50min
Knöpfli
50min
Panini Varoma
2 godz. 15 min
Riso con pollo e verdure
30min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Pane ticinese
1u. 50min
Panini Pita
2u.
Treccia bernese
1h 45 min