Rolo de borrego recheado e ervilhas

Rolo de borrego recheado e ervilhas

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 doses

Składniki

  • perna de borrego s/ osso cortada em lençol
    1500 g
  • sal
    3 c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • salva fresca
    2 folhas de
  • coentros
    20 g
  • salsa
    20 g
  • hortelã só as folhas
    20 g
  • alho
    6 dentes de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    130 g
  • limões
    2
  • chalota
    90 g
  • ervilhas
    1000 g
  • vinho branco
    50 g
  • queijo mascarpone
    200 g
  • mostarda
    20 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 528 kcal / 2208 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...