Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
lub 2 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Salz
- 250 g Maisgriess
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min.
Apfelwähe
1h 15 min.
Apfelwähe
1h 15 min.
Knöpfli
50 min.
Polenta
1h
Rhabarberwähe
55 min.
Bündner Gerstensuppe
55 min.
Gerstensuppe
1h 20min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15 min.
Rüeblisuppe mit Minze
35min