Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
Gemüsebouillon Paste2 TL
-
Salz½ TL
-
Maisgriess250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Risotto milanese
30 min
Knöpfli
50 min
Risotto
30 min
Polenta
1 godz.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Tessiner Polenta
45 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Spinatwähe
55 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min