![Ofenguck mit Zucchetti Ofenguck mit Zucchetti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D34A2736-C7B4-4718-BB39-CEF33E83FE9A/Derivates/56f5f0fa-4ab6-4862-8569-22b7e43ce9ba.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g Gruyère, rezent, in Stücken (3 cm)
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken (1 cm)
- 200 g Vollmilch
- 100 g Wasser
- 20 g Butter
- 1 TL Salz
- 230 g Zucchetti, in Würfeln (1 cm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eier
- 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen (4 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2221 kJ / 532 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Bündner-Spätzli
45 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 godz. 10 min
Apfelwähe
1h 15min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Älpler-Gratin
50 Min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Peperoni-Risotto
35 min