Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Quesadillas with Guacamole
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
avocados (approx. 250 g), cut in pieces2
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
fresh tomato salsa150 g
-
flour tortillas (see tip)4
-
vegetable oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1346.5 mg
Białko
19 g
Kalorie
2023.1 kJ /
483.5 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegetarian Chilli
35 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min