Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Quesadillas with Guacamole
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
avocados (approx. 250 g), cut in pieces2
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
fresh tomato salsa150 g
-
flour tortillas (see tip)4
-
vegetable oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1346.5 mg
Białko
19 g
Kalorie
2023.1 kJ /
483.5 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Crispy Korean Tofu
1h 20min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min