Urządzenia i Akcesoria
Black Bean Quesadillas with Guacamole
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
avocados (approx. 250 g), cut in pieces2
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
tinned black beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
fresh tomato salsa150 g
-
flour tortillas (see tip)4
-
vegetable oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1346.5 mg
Białko
19 g
Kalorie
2023.1 kJ /
483.5 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Chickpea Pancakes
20 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min