Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodoro ciliegino a metà
    450 g
  • di sale
    1 pizzico
  • pasta secca tipo farfalle
    320 g
  • di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
    100 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 63.4 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...