Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 63.4 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di riso
1 Std.
Pasta al pomodoro e spinaci
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1 Std. 10 Min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Penne alla puttanesca
35 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Risotto salame e piselli
30 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Insalata di pasta alle verdure
1 Std.
Penne al tonno
35 min