Urządzenia i Akcesoria
Pinot Noir Poached Pears
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
Pears
-
pinot noir16 oz
-
pomegranate juice5 oz
-
sugar2 oz
-
ginger peeled, sliced½ oz
-
star anise1
-
vanilla bean pod½
-
Bosc pear peeled, halved, cored1
Reduction
-
Roquefort cheese crumbled3 oz
-
chopped pistachios toasted2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.5 g
Kalorie
1893.5 kJ /
452.5 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Vegetable Soup
35 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 godz.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Tomato Basil Soup
40 min