Japchae

Japchae

4.2 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de vermicelles asiatiques
    250 g
  • d'échine de porc, désossée et taillée en lanières (5 mm)
    200 g
  • de sauce de soja
    130 g
  • de sucre en poudre
    3 c. à soupe
  • gousse d'ail finement hachée
    1
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de graines de sésame
    30 g
  • d'eau
    800 g
  • de carottes taillées en lanières (2 mm)
    200 g
  • d'oignon finement émincé
    60 g
  • de poivrons rouges, verts et jaunes, taillés en fines lanières
    300 g
  • de champignons de Paris frais finement émincés
    80 g
  • d'huile de tournesol
    20 g
  • d'huile de sésame toasté
    30 g
  • d'oignons nouveaux finement émincés
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1461 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...