Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 žampiónů, velkých (cca 400 gramů)
- 2 - 3 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje, plus na vymazání
- 300 gramů špenátových listů, čerstvých, nadrobno nakrájených
- 60 gramů zakysané smetany crème fraîche
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 Min
Houbové quinotto
30 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 Std.
Hrušky v červeném víně
3小时 20 分钟
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 Min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 Min
Vejce, vařená
20 Min