Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 žampiónů, velkých (cca 400 gramů)
- 2 - 3 stroužky česneku
- 20 gramů olivového oleje, plus na vymazání
- 300 gramů špenátových listů, čerstvých, nadrobno nakrájených
- 60 gramů zakysané smetany crème fraîche
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 536 kJ / 128 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Bob čorba
13 Std. 15 Min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5 min
Cibule plněné šunkou
Brak ocen
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 Std. 10 Min
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
40 min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.