Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 30 gramů šalotky, napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2195 kJ / 524 kcal
- Białko
- 13.55 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 21.25 g
- Błonnik
- 1.83 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Těstoviny se šunkou a sýrem
25 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 Min
Pomazánka s čedarem a česnekem
10 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min