Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s paprikami a tuňákem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
1 svazek čerstvé petržele jen lístky
-
30 gramů šalotky napůl
-
2 ančovičky, naložené v oleji
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
180 gramů červených paprik na kostičky (1 cm)
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
13.55 g
Kalorie
2195 kJ /
524 kcal
Tłuszcz
21.25 g
Błonnik
1.83 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 godz.
Zámecké rizoto
35 min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Rizoto s uzeným sýrem
35 min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 godz.
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1 godz. 15 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min