Rizoto s paprikami a tuňákem

Rizoto s paprikami a tuňákem

3.7 30 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porce

Składniki

  • 1 svazek čerstvé petržele jen lístky
  • 30 gramů šalotky napůl
  • 2 ančovičky, naložené v oleji
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 180 gramů červených paprik na kostičky (1 cm)
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 13.55 g
Kalorie 2195 kJ / 524 kcal
Tłuszcz 21.25 g
Błonnik 1.83 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...