Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cukety
- 100 gramů mrkve, oloupané
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 25 gramů másla
- 75 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- 2 plátky citrónové kůry (2-3 cm)
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 bobkový list, sušený
- 4 filety z bílé ryby, bez kůže, bez kostí (např. treska, cca 100 gramové filety)
- 1 špetka mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů vody, vařící
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 805 kJ / 193 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1h 10min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4h
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min