Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ pomeranče, chemicky neošetřeného, tence okrájená kůra, vylisovaná šťáva
- 1 čajová lžička kurkumy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 200 gramů brambor, na plátky (5 mm)
- 300 gramů kedluben, na proužky (1 cm)
- 2 krůtí plátky (250 gramů)
- ½ čajové lžičky soli a trochu navíc na maso
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře a trochu navíc na maso
- 40 gramů smetany nízkotučné, 7 % tuku
- 1 vrchovatá čajová lžička škrobu
- 3 - 4 špetky kari, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1471 kJ / 353 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Treska na rajčatovém lůžku
55 dk
Líčka marinovaná v černém pivu
4h 35min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 dk
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 dk