
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La mousse chocolat noir
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
- 80 g de lait entier
- 1 jaune d'œuf
- 4 blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
La mousse chocolat au caramel
- 200 g de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 422 kcal / 1755 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Błonnik
- 4.2 g