Salade de pâtes

Salade de pâtes

4.4 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 3 ½ c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
  • 200 g d'Appenzeller coupé en morceaux (3 cm)
  • 100 g de cornichons coupés en deux
  • 150 g de jambon, cuit, en dés
  • 200 g de tomates-cerises coupées en deux
  • 180 g de yogourt nature
  • 60 g de mayonnaise
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 3 c. à soupe d'huile de colza
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 1 pincée de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505 kcal / 2114 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...