Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 200 g d'Appenzeller, coupé en morceaux (3 cm)
- 100 g de cornichons, coupés en deux
- 150 g de jambon, cuit, en dés
- 200 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 180 g de yogourt nature
- 60 g de mayonnaise
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 c. à soupe d'huile de colza
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2114 kJ / 505 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 31 g
Alternatywne przepisy
Cornettes à la viande hachée
30 dk
Gratin de cornettes
50 dk
Pâtes au thon
30 dk
Linguine saumon et vodka
20 Min
Salade de cornettes
30 dk
Salade de pommes de terre
1h 5min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30 dk
Tortiglioni saumon et crevettes
40 dk
Penne au thon
35 Min
Macaronis à la montagnarde
30 dk
Pennette safran et crevettes
30 dk
Gâteau à la crème
45 Min