Panini di San Gallo

Panini di San Gallo

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Lievitino (giorno 1)
  • di acqua tiepida
    100 g
  • di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
    1 g
  • di farina semibianca
    100 g
Impasto e cottura (giorno 2)
  • di semi di segale
    100 g
  • di farina semibianca + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
    320 g
  • di acqua + q.b. per spennellare
    300 g
  • di lievito fresco (circa 10 g)
    ¼ di cubetto
    ½ bustina di lievito secco, (circa 3.5 g)
  • di sale
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...