
Urządzenia i Akcesoria
Pizza alla farina di farro
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di acqua a temperatura ambiente220 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito fresco sbriciolato20 g
-
di farina manitoba200 g
-
di farina di farro200 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
Farcitura
-
di radicchio a pezzi450 g
-
di sale2 - 3 pizzichi
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di Taleggio senza crosta200 g
-
noci sgusciate10 - 15
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
213 kcal /
891 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria