Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
200
g di farina manitoba
lub 200 g di farina per pizza - 200 g di farina di farro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta
- 10 - 15 noci sgusciate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta ai porri con topping di castagne
Keine Bewertungen
Dado di pollo
Keine Bewertungen
Budino al cioccolato
6h 15min
Composta di mele
20 min
Polenta
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 godz.
Pane di segale vallesano
10h
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Focaccia alla farina di farro
Keine Bewertungen
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Meringata al limone
2 Std. 30 Min