Pizza alla farina di farro

Pizza alla farina di farro

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Impasto
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito fresco sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito secco, (8 g)
  • di farina manitoba
    200 g
    200 g di farina per pizza
  • di farina di farro
    200 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
Farcitura
  • di radicchio a pezzi
    450 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di Taleggio senza crosta
    200 g
  • noci sgusciate
    10 - 15

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...