Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 4 uova, sode (per guarnire)
- 100 g di prosciutto Serrano, a dadini (per guarnire)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1000 g di pomodori maturi
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di pangrattato, bianco (del giorno prima)
- 30 g di aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1771 kJ / 424 kcal
- Białko
- 13.04 g
- Węglowodany
- 18.15 g
- Tłuszcz
- 33.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Vellutata di verdure
40min
Panini di San Gallo
26h 30min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Minestra di carote e menta
35 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Pizza con la zucca
1 Std.
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 Min
Vellutata di piselli
40min
Vellutata di pomodori
35 Min