Spinat-Pilz-Quiche-Cups

Spinat-Pilz-Quiche-Cups

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen

Składniki

  • Öl zum Einfetten
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • Eier (Größe M)
    4
  • Salz
    3 Prise
  • Wasser
    500 g
  • frischer Babyspinat (siehe Tipp), gewaschen
    280 g
  • Muskatnuss, frisch gerieben
    1 Prise
  • braune Champignons
    150 - 200 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 308 mg
Białko 11 g
Kalorie 468 kJ / 112 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...