
Urządzenia i Akcesoria
Pływające wyspy
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
Krem angielski
-
450 g mleka
-
6 żółtek
-
70 g drobnego cukru
-
2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
Wyspy
-
30 g cukru
-
6 białek
-
1 szczypta soli
Podanie
-
20 orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
100 g cukru
-
4 łyżki wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
294 kcal /
1227.8 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
41.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
107.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska