
Urządzenia i Akcesoria
Pływające wyspy
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
Krem angielski
-
mleka450 g
-
żółtek6
-
drobnego cukru70 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
Wyspy
-
cukru30 g
-
białek6
-
soli1 szczypta
Podanie
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych20
-
cukru100 g
-
wody4 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
294 kcal /
1227.8 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
41.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
107.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska