Zucchinipiccata
TM6 TM5

Zucchinipiccata

3.9 (318 ocen)

Składniki

Basilikum-Tomatendip

  • 2 Knoblauchzehen
  • 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
  • 20 g Olivenöl
  • 200 g Frischkäse
  • 3 Stängel Basilikum, abgezupft
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer

Zucchinipiccata und Fertigstellung

  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 100 g Mehl
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 3 Eier
  • Öl zum Braten
  • 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück

Wartości odżywcze
na 4 Portionen
Kalorie
9181 kJ / 2194 kcal
Białko
92 g
Węglowodany
91 g
Tłuszcz
161 g
Błonnik
10.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy