Zucchinipiccata

Zucchinipiccata

3.9 342 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

Basilikum-Tomatendip
  • Knoblauchzehen
    2
  • Cherry-Tomaten bunt, halbiert
    200 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Basilikum abgezupft
    3 Stängel
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
Zucchinipiccata und Fertigstellung
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Mehl
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Eier
    3
  • Öl zum Braten
  • Zucchini in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 Portionen

Białko 92 g
Kalorie 9181 kJ / 2194 kcal
Tłuszcz 161 g
Błonnik 10.2 g
Węglowodany 91 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...