Urządzenia i Akcesoria
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Johannisbeeren200 g
-
Cantuccini100 g
-
Baisergebäck (100 g)4 Stück
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken50 g
-
Mascarpone100 g
-
Naturjoghurt300 g
-
Mandellikör z.B. Amaretto25 g
-
Zucker25 g
-
Vanillezucker selbstgemacht1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
2043 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Joghurt-Kokos-Creme
20 min
Blitz-Cassata
20 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Pfirsich-Trifle
8 godz. 20 min
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 godz.
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 godz. 15 min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min
Mango-Tiramisu
15 min