Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di filetto di maiale, a listarelle (0.5x1x5 cm)
- 50 g di salsa di soia
- 300 g di noodles per ramen secchi
- 50 g di olio di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di radice fresca di zenzero grattugiata
- 150 g di cipolla rossa in quarti
- 150 g di peperone rosso, pulito e a listarelle (0.5x5 cm)
- 150 g di carota, pelata e a listarelle (0.5x5 cm)
- 1280 g di acqua
- 1 cucchiaino di "cinque spezie cinesi" in polvere
- 70 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 100 g di taccole
- 150 g di pak choi baby, tritato grossolanamente
- 1 cucchiaino di sale
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a fettine
- 2 cucchiai di anacardi tostati e non salati
- 2 cipollotti a fettine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2603 kJ / 622 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 70.5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vermicelli saltati con verdure miste
40 Min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 Min
Riso pilaf con maiale
45 dk
Salmone teriyaki
50 dk
Khao poon
2 Std.
Chop suey ai gamberi
1sa
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Momo
2 Std.
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1sa 20 dk
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.