Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Pancake Batter
-
large eggs3
-
fine sea salt1 tsp
-
milk300 g
-
rice flour150 g
-
butter plus extra for frying60 g
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
fresh parsley leaves plus extra for serving20 g
-
salted butter plus extra for serving40 g
-
frozen mixed seafood500 g
-
crème fraîche30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.2 g
Kalorie
1469 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 godz. 30 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Gluten-free Pizza
30 min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10 godz. 45 min