Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood

Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood

3.5 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Pancake Batter
  • large eggs
    3
  • fine sea salt
    1 tsp
  • milk
    300 g
  • rice flour
    150 g
  • butter plus extra for frying
    60 g
Filling
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    80 g
  • fresh parsley leaves plus extra for serving
    20 g
  • salted butter plus extra for serving
    40 g
  • frozen mixed seafood
    500 g
  • crème fraîche
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 353 kcal / 1469 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...