Urządzenia i Akcesoria
Frosting de chocolate y mantequilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
600 g
Składniki
Frosting de chocolate y mantequilla
-
200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
200 g de azúcar glas
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Białko
14 g
Kalorie
13976.5 kJ /
3343.7 kcal
Tłuszcz
237.5 g
Błonnik
24.2 g
Węglowodany
287.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Ganache de chocolate
1h 10min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Nata de trufa
8h 15min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min