Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Wartości odżywcze
- na 230 g
- Kalorie
- 5052 kJ / 1209 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 113.2 g
- Tłuszcz
- 76.8 g
- Błonnik
- 18.3 g
Alternatywne przepisy
Baño de azúcar
5 Min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Bombones de toffee
3 Std. 15 Min
Bombones de chocolate blanco
3u. 10min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Glaseado blanco
5 Min
Bizcocho plancha de chocolate
30 Min
Almíbar básico
10 Min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 Min
Azúcar glas
5 Min