Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 5052 kJ / 1209 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 113.16 g
- Tłuszcz
- 76.84 g
- Błonnik
- 18.28 g
Alternatywne przepisy
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Ganache de chocolate
1h 10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Salsa de chocolate
10min
Rollo de chocolate
3h 15min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Baño de azúcar
5 Min
Piononos de chocolate y fresa
30min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Almíbar básico
10min
Azúcar glas
5 Min