Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 400 g de azúcar
- 400 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 6 huevos
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 3 cucharaditas de colorante alimentario (½ cucharadita de colorante morado, azul, verde, amarillo, naranja y rojo)
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos pequeños
- 600 g de queso cremoso (Arla®)
-
60
g de licor de naranja
lub 60 g de zumo de naranja - 100 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 5.88 g
- Węglowodany
- 41.93 g
- Tłuszcz
- 30.13 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
1h 10min
Pastel arcoiris
2u.
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Red velvet cake
5h
Cupcakes de vainilla
1u.
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Cake pops
2u.
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Galletas para decorar
1h 30 min
Red velvet cupcakes
1u.
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h