Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de mantequilla
- 100 g de mijo en grano
- 150 g de arroz de grano redondo
- ½ sobre de levadura química en polvo sin gluten (8 g)
- 5 huevos
- 200 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 118.3 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Cake de yogur con pepitas de chocolate (sin gluten)
2h 15min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h