
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake de vainilla horneado
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
12 raciones
Składniki
Base
-
de harina de repostería350 g
-
de azúcar120 g
-
de mantequilla (Lurpak®) en trozos150 g
-
huevo1
Relleno
-
de azúcar glas110 g
-
de azúcar vainillado60 g
-
claras de huevo5
-
de queso mascarpone400 g
-
de queso cremoso (Arla®)400 g
-
de maicena1 cucharada
-
de sal1 pellizco
-
yemas de huevo5
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
606.1 kcal /
2533.6 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
55.9 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cheesecakes
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania