Cheesecake de vainilla horneado

Cheesecake de vainilla horneado

4.7 95 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

Base
  • 350 g de harina de repostería
  • 120 g de azúcar
  • 150 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
  • 1 huevo
Relleno
  • 110 g de azúcar glas
  • 60 g de azúcar vainillado
  • 5 claras de huevo
  • 400 g de queso mascarpone
  • 400 g de queso cremoso (Arla®)
  • 1 cucharada de maicena
  • 1 pellizco de sal
  • 5 yemas de huevo

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 606.1 kcal / 2533.6 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 38.8 g
Węglowodany 55.9 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...