Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Białko
- 32.58 g
- Węglowodany
- 0.02 g
- Tłuszcz
- 63.05 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pandolce genovese
1h 30min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Salsa tonnata
20 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Meringata
4h 30min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min