Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
- 500 g di acqua
Salsa tonnata
- 100 g di olio di semi di girasole
- 30 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 25 g di acqua
- 1 tuorlo d'uovo, a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2917 kJ / 698 kcal
- Białko
- 32.58 g
- Węglowodany
- 0.02 g
- Tłuszcz
- 63.05 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Vitello tonnato
24h 45min
Dado di carne
45min
Vitello tonnato
25h 30min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30 min
Salsa tonnata
20 min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.