Vitello tonnato (per 2 persone)

Vitello tonnato (per 2 persone)

4.0 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 250 - 300 g di carne di vitello in un unico pezzo (Ø 5-6 cm)
  • 500 g di acqua
Salsa tonnata
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 30 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 2 cucchiaini di capperi sott'aceto
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
  • 25 g di acqua
  • 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
  • 1 pizzico di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 698 kcal / 2917 kJ
Białko 32.58 g
Tłuszcz 63.05 g
Węglowodany 0.02 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...