Urządzenia i Akcesoria
Tortel di patate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di patate pelate e a pezzi
-
1 cucchiaino di sale
-
50 g di farina tipo 00
-
olio per frittura
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
898.7 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
952.5 kJ /
227.5 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strauben
40 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 godz. 30 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 godz.
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Risotto al Teroldego
40 min
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 godz.
Spätzle agli spinaci
1 godz.
Strangolapreti alla trentina
4 godz.