Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache choco-Passion
- 75 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 45 g de jus de fruit de la Passion
- 25 g de beurre, coupé en morceaux
Les barres au chocolat
- 20 g d'amandes décortiquées
- 20 g de noix de cajou grillées, non salées
- 20 g de noisettes émondées
- 50 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 25 g de sucre en poudre
- 20 g de farine de blé
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 pièces
- Kalorie
- 1262.2 kJ / 304.2 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Entremets fraise façon mille-feuille
5 godz.
Mousse de brebis au pamplemousse
4 Std.
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4 godz. 45 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
3h 40min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Tarte aux deux citrons sans gluten
3 Std.
Choux menthe-chocolat
5h 45min
Tarte fine façon cheesecake
4 Std.
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2j 30 menit
Cheesecake concombre et citron
3j 20 menit