Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de fruits à coque variés et entiers (pistaches, amandes, noisettes etc.)
- 50 g de fruits secs variés (raisins, canneberges, etc.)
- 100 g de biscuits au choix
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 759.1 kJ / 1816.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Sorbet Tagada
12 Std. 25 Min
Chocolat au riz soufflé
1 Std. 20 Min
Les croustouilles
20 min
Croustillant Carambar et Chamallows
35min
Les palets roses de Jeanne
1 Std. 15 Min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2 Std. 50 Min
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1h 30min
Délice au Carambar
2h 30min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Crémeux de Carambar
2h 30min