Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de fruits à coque variés et entiers (pistaches, amandes, noisettes etc.)
- 50 g de fruits secs variés (raisins, canneberges, etc.)
- 100 g de biscuits au choix
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 759.1 kJ / 1816.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Les croustouilles
20min
Fridge cake de Noël
3h 15min
Saucisson au chocolat
6h 15min
Pastador aux speculoos
20min
Poudre au caramel
1h
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24 Std. 10 Min
Pièges aux speculoos
3h 15min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4h 30min
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Saucisson au chocolat
6h 25min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2 Std. 50 Min