![Zuppa di coriandolo, baccalà e uova Zuppa di coriandolo, baccalà e uova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/189651.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 1236 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Salsa alle arachidi
1h 20min
Polpettone di seitan
50 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 Std. 10 Min
Biscuits and Gravy
1 Std. 30 Min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 Min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 Min
Vellutata ai baccelli di piselli
35 Min
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 Min