Zuppa di coriandolo, baccalà e uova

Zuppa di coriandolo, baccalà e uova

2.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di coriandolo fresco foglie e gambi
    40 g
  • di menta fresca
    10 g
  • spicchi di aglio
    6
  • di olio extravergine di oliva
    100 g
  • di brodo di pesce
    1500 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • uova
    6
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
    1000 g
  • pane abbrustlito, per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 188 kcal / 789 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 1236 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...