Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g di latte intero + q.b.
- 60 g di burro a pezzi (1 cm)
- 70 g di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 575 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova grandi (70 g l'una)
- ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 437 kJ / 105 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte con cioccolato
4klst 40 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane al latte
2h 20min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotte turche
2h 20min
Mantovanine
2h 45min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min