Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina tipo 0
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6983 kJ / 1669 kcal
- Białko
- 74.8 g
- Węglowodany
- 307 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 11.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10 min.
Pasta all'uovo
1h
Pasta all'uovo
1h
Pasta fresca integrale all'uovo
1 Std. 40 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min.
Tortelli verdi
3h 30 min.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30 min.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1h 15 min.
Pasta fresca senza uova
1h 35min