Urządzenia i Akcesoria
芋泥鴨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 個
Składniki
-
花椒粉⅛ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
帶皮去骨鴨腿 (約2隻)500 克
-
芋頭 去皮,切片(厚約1公分)300 克
-
廣式臘腸 切小塊(約0.5公分)30 克
-
水600 克
-
玉米粉 多備些撒粉用45 克
-
麵包粉 捏碎50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
46.8 g
Kalorie
4920.2 kJ /
1177.1 kcal
Tłuszcz
76 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
82.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan