Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 90 g de queso azul
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 peras conferencia
- 1 cucharadita de mantequilla (y algo más fundida para pincelar)
- 20 - 30 g de masa kataifi
- 15 granos de pimienta rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 100.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollo de pavo con mermelada de tomate
2h
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Conoce Thermomix®
1h 30min
Ensalada de hinojo y naranja
15min
Vieiras gratinadas
25 min
Turrón de brie
2h 15min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20 min
Cóctel de cava y piña
10 godz. 10 min
Dientes de ajo (Pelar)
5 min
Bocaditos con gambón
20 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Cocas de calabacín
2h