Urządzenia i Akcesoria
Bizcocho y crema inglesa de horchata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
10 raciones
Składniki
Horchata
-
180 g de chufas
-
350 g de agua
Bizcocho de chufa
-
6 huevos
-
200 g de azúcar
-
4 yemas de huevo
Crema inglesa de horchata
-
20 - 30 g de caramelo líquido
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
4.7 g
Kalorie
986 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coca de Sant Joan
1 godz.
Coca de verduras
40 min
Coca de verduras
30 min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Horchata
8 godz. 10 min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3 godz. 10 min
Paparajotes (Murcia)
45 min
Cocas de calabacín
2 godz.
Naranjas confitadas
9 godz. 20 min
Bacalao con samfaina
1 godz.
Coca de llanda
40 min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50 min