Bollos de espelta y queso fresco

Bollos de espelta y queso fresco

4.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 unidades

Składniki

  • 50 g de espelta en grano pelada
  • 300 g de harina de espelta
  • 1 sobre de polvo de hornear
  • 10 g de semillas de lino
  • 300 g de queso fresco desnatado batido
  • 1 huevo
  • 20 g de aceite vegetal
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharada de copos de avena

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 222 kcal / 929 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...