
Urządzenia i Akcesoria
Bollos de espelta y queso fresco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 unidades
Składniki
-
50 g de espelta en grano pelada
-
300 g de harina de espelta
-
1 sobre de polvo de hornear
-
10 g de semillas de lino
-
300 g de queso fresco desnatado batido
-
1 huevo
-
20 g de aceite vegetal
-
1 cucharadita de sal
-
1 cucharada de copos de avena
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
222 kcal /
929 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rockstars - Ben
16 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania