Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de espelta en grano pelada
- 300 g de harina de espelta
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 10 g de semillas de lino
- 300 g de queso fresco desnatado batido
- 1 huevo
- 20 g de aceite vegetal
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de copos de avena
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de espelta
2 godz. 20 min
Pizza con masa de brócoli
1h
Crackers integrales al romero
2h
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50 min
Gofres de copos de avena con arándanos y compota
40min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan integral con harina multicereales
3h 50 min
Empanada integral de brócoli, kale y queso
1 godz. 15 min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan integral de espelta y centeno
2sa 15 dk