
Urządzenia i Akcesoria
Torta alla pasta di mandorle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di burro fuso + q.b.75 g
-
di zucchero vanigliato40 g
-
di mandorle a lamelle100 g
-
di zucchero200 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)1
-
di farina tipo 0050 g
-
di amido di mais (maizena)50 g
-
di albumi240 g
-
di sale1 pizzico
-
di pasta di mandorle (colorata)500 g
-
di caramelle a piacere1 pacchetto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
685 kcal /
2880 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
92 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Allegria a merenda
10 Przepisów
Włochy
Włochy