Urządzenia i Akcesoria
Fiordilatte bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
1000 g di latte intero
-
1 limone la scorza (senza la parte bianca)
-
270 g zucchero
-
2 cucchiai di acqua
-
3 uova
-
3 tuorli
-
1000 g di acqua
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
26.1 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1058 kJ /
252.7 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zuppa inglese
6 godz.
Meringhe
2 godz.
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Torta di riso carrarina
3 godz. 10 min
Crema catalana
40 min
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Crema fritta alla veneziana
1 godz. 30 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Zuppa imperiale
1 godz.