Urządzenia i Akcesoria
Fiordilatte bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
1000 g di latte intero
-
1 limone la scorza (senza la parte bianca)
-
270 g zucchero
-
2 cucchiai di acqua
-
3 uova
-
3 tuorli
-
1000 g di acqua
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
26.1 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1058 kJ /
252.7 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tigelle
3h 50min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Torta di riso carrarina
3h 10min
Pacchetti di tacchino con friggione
1h 30min
Passatelli
45min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Gnocco emiliano
4h 50min
Ciambella romagnola
1h
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Zuppa imperiale
1h
Cannocchie al Varoma
55min