Fiordilatte bolognese

Fiordilatte bolognese

3.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di latte intero
    1000 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • di zucchero
    270 g
  • di acqua
    2 cucchiai
  • uova
    3
  • tuorli
    3
  • di acqua
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 252.7 kcal / 1058 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 40.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 26.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...